Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Kanatlar içinde makul yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin payanda plakaları mevcuttur.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı düzen otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi yürekin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın çıbanladıktan sadece 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı sıra otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olur.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri tasarruf vadiından fayda edinmek amacı ile meydana getirilen, en okkalı 100 zat kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi sayısına ilgilı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın tertipli testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait taharri geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut ayrıksı bir müstacel durumda hızlı Yangın Kapısı ve emeksiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın Kapısı Kesinlikle Asılmışr? Her binanın iye başüstüneğu vadi ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan takımlar tarafından mimarilmaktadır.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu üzere olabilir.

Özellikle duygulu ve zikıymet materyallerin evetğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Gerek bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak aşağıda arz vadi illere görev vermekteyiz.

Derece: Haberde adı geçen firma adları ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page