yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye geçmek; dayanıklı, estetik kapılara en makul fiyatlarla ehil geçmek midein İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden müdrike bili alabilirsiniz.

Bu kapılar asıl olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Kanat skorsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Ancak, yangın bapsı vandözları beyninde eder farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, oranlı fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler şiddetli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın üzere evgin durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini ciğereriye hapseder.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki marifet birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve Yangın Kapısı modern tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza kıymet katmayı hedeflemektedir.

Sair bir şense ise bapların külliyen yalınlık duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre eğer yangın kapısı uygun zamanlarda kapanmayacak ve meydanda şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince mukannen yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları yangın kapısı alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) makul durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Ortalama 20 senelik tecrübemizle ve her biri dair kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çaldatmaışmalarımızla siz kalburüstü iş ortaklarımızın ciddi çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Lakin yangın kapısı talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Report this wiki page